Sponsoring Jazz Concert

Mevrouw, Mijheer,

Op zaterdag 3 maart 2018 om 20:00 organiseert Rotaryclub Tienen een jazz- concert in de Manège, Sint-Jorisplein te Tienen. Hiervoor werd de vermaarde Hagelandse Big Band “Jazzisfaction” aangetrokken. Dit ensemble bestaat uit 17 semi-professionele musici die over een zeer breed repertorium beschikken waaruit wij een keuze mochten maken. Wij kozen voor de mooiste jazz-evergreens uit het interbellum en de jaren 1940 en ’50. U zult kunnen genieten van de swingende muziek van Glenn Miller, Duke Ellington, Benny Goodman, Stan Kenton, Erroll Garner en vele anderen. De schitterende Surinaamse jazz-zangeres, Denise Jannah, zal u ongetwijfeld herinneren aan de mooiste interpretaties van Ella Fitzgerald.

Vermelden wij nog dat de Big Band “Jazzisfaction” inhet recente verleden talrijke “awards” of “trofeeën” heeft in de wacht gesleept waaronder de “Jerry Van Rooyen trofee” (2015) en de finale in de topklasse van het internationale concours IBBC (2016).

Dit prachtige concert wordt u aangeboden voor een heel bijzonder “goed doel”, nl. het financieel ondersteunen van de vzw “De Klaproos”, een nieuw zorginitiatief binnen woonzorgcentrum “Huize Nazareth” te Goetsenhoven, in samenwerking met RZ H. Hart te Tienen, de Huisartsenkring Tienen en ZUID-Oost Hageland, en Panal. Hospice “De Klaproos” bestaat uit een unit met 2 bedden en wil mensen die niet meer  in een thuissituatie willen of kunnen verblijven tot het einde van hun leven, en waarvoor een opname in een ziekenhuis of een palliatieve eenheid geen vereiste meer is, waardig laten sterven in de best mogelijke omstandigheden. De opbrengst van dit concert gaatintegraal naar dit project.

De kaartenverkoop voor dit concert door de Rotaryleden zal echter niet volstaan om een substantiële financiële bijdrage te kunnen leveren voor dit goede doel. Daarom durven wij beroep doen op uw gulle steun via sponsoring in ons programmaboekje dat speciaal voor deze gelegenheid onder de concertgangers wordt verdeeld. Afhankelijk van de grootte van uw publiciteit kan u kiezen voor : 1/8 quarto (50 €) , 1/4 quarto (100 €), 1/2 quarto (200 €) of 1/1 quarto (500 €) . De tekst van de reclame    en het logo van uw firma kan u digitaal zenden naar  luc@nelissen-tienen.be of/en naarpr.hermans@gmail.com

Gelieve het bedrag te storten op rekeningnummer

BE84 0688 8976 4859

Vzw Events Tienen

Menegaard 45

3300 TIENEN

U dankend voor uw zeer geapprecieerde bijdrage, groeten u de voorzitter en alle leden van Rotaryclub Tienen :

Borghgraef Dirk (voorzitter)

Brouckmans Guy, Cappuyns Claude, Claes Wim,
Crolla Vincent, De Bondt Paul,Dekeyser Charly, Denef Paul, De Wolf Luc,
Flamend Jan,
Gabriëls Patrick, Gewillig Marc, Hermans Pierre, Honorez Marc,
Huynen Stéphane, Jackers Patrick,
Janssen Abert-Edouard, Janssen Gérard, Kestens Bart, Koch Eric,  Mortelmans Paul, Nelissen Julien, Nelissen Luc, Onclinx Noël, Onkelinx Ludo, Peeters Gary, Peeters Willy, Poelmans Stefan, Poleunis Philibert, Princen Ludo, Prud’homme Paul, Schepers Jan, Smets Victor, Smolders Hubert, Steels Hugo, Sterckx Gino, Taverniers Jean-Pierre, Tilkin Franssen Carl, Van Beek Hans, Vangramberen Herman, Van Lindt Stefan, Verbeke Steven, Vercruysse Olivier, Weckx André.